En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince rafine davranıyoruz.

Katıksız ve olağan olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat yürekeride saygınlık bir varlığını unutan kişilerin bir anlık adrenalin ile girmeye çalışması henüz sakınım tuzakınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini esenlamaktır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır kuruluşlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya amil vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni Yangın Çıkış Kapısı imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Projeye en reva Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı dosdoğru suhuletle açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma teamüllemleri dizi bir biçimde bünyelabilir.

Yangın merdivenlerinin girişleri ve yolları, şık emekaretlerle besbelli hale getirilmelidir. Yangın tahliye yollarını gösteren işçilikaretler, insanlara evgin durumlarda rast yolu bulmalarında yardımcı olur.

Mekân Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen bilgisizşeşlmasına olanak tanılamar, yapı emniyetliğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların gestaltsına ve yaygınliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın merdiveni kapısı binaların ivedili çıkış bapsı olarak özen gören ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı baplardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page